Ce trebuie să știți despre imprimarea prin sublimare a corturilor pentru evenimente

Un cort cu imprimeu propriu este grozav pentru evenimente speciale, fie că este vorba despre un eveniment sportiv sau un târg comercial. Dacă aveți nevoie de o modalitate de a vă face marca atrăgătoare și cât mai vizibilă posibil, atunci ați ajuns la locul potrivit. Lucrăm cu țesături din poliester de primă clasă, pe care imprimăm grafice în orice dimensiune. Crearea unui vizual 2D este primul pas în realizarea unui cort promoțional, care este un purtător unic al mărcii dumneavoastră. După aprobarea vizualului, imprimăm foile albe folosind tehnica sublimării, apoi tăiem materialul imprimat și o coasem cu grijă. Facem fiecare cort individual.

Care este tehnica de sublimare?

Este o metodă de imprimare în care cerneala se topește direct în țesătură folosind o presă termică (thermolis). Rezultatul este o imprimare de înaltă calitate și de lungă durată. Partea neimprimată a prelatei este îmbogățită cu un strat de poliuretan, care asigură impermeabilizarea 100% a prelatei. Corturile publicitare cu imprimare all-over vor atrage atenția tuturor și vor ieși în evidență din mulțime, ceea ce vă va crește vizibilitatea de mai multe ori și va intra în subconștientul potențialilor clienți.

Materiale grafice

Trimite materiale grafice in curbe (in vector). Dacă nu aveți un astfel de fișier, trimiteți-ne ceea ce aveți și vom încerca să-l procesăm într-un vector. In cazul in care vom imprima imaginea pe cortul publicitar, recomandam trimiterea imaginii la rezolutie mare pentru a nu fi neclara la marirea de multe ori (datorita dimensiunii mari a panzei cortului, imaginea la rezolutie mica este intotdeauna in ceata). Am creat modele de statut pentru tine pentru o reprezentare mai ușoară a ideii tale. La cerere, vă vom trimite un șablon cu dimensiunile exacte ale cortului, unde vă puteți introduce cu ușurință grafica. Rezultatul final al imprimării este afectat de calitatea graficii.

Pretul si timpul de productie al cortului promotional

Am creat un configurator simplu pentru a calcula prețul cortului de mai sus. Prețul imprimării depinde de bucata de material imprimat. Pretul nu este afectat de marimea siglei sau de culoarea imprimeului. Exemplu: Doriți să imprimați peretele cortului și graficul are o dimensiune de 1x1m. Pretul va fi acelasi chiar daca marim sigla la 2x2m. Pretul se modifica doar in functie de marimea peretelui sau a acoperisului si nu de marimea imprimeului acestuia. Timpul de producție este în medie de 2-3 săptămâni lucrătoare de la primirea plății, livrarea materialelor grafice și aprobarea vizualului 2D creat de noi. Înainte de imprimare, vă vom trimite o vizualizare 2D finală pentru aprobare. Ne pasă de satisfacția dumneavoastră, de aceea dorim să vă îndeplinim toate dorințele în detaliu și să vă proiectăm cortul foarfecă cu imprimeu.


Pozele sunt ilustrative!