Cort 4x4m cu imprimare integrală

Locul de tipărire
Alegerea tipăririi
Număr de bucați
În total
Acoperiș
Cadru de cort
Perete: spate
Perete: predná
Perete: stânga
Perete: la dreapta
Perete: jumatate / tejghea
În total cu TVA: Lei
1

Imprimare prin sublimare integrală a cortului de petrecere publicitară

Lasă-ți brandul să iasă în evidență la evenimente investind într-un cort publicitar în culorile companiei și cu logo-ul companiei!

Cum pot realiza asta? Vom fi bucuroși să vă ajutăm cu asta...

Vom petrece câteva zile de vineri imprimând corturile și făcându-le. Poate fi un logo mic, un imprimeu all-over sau un cort într-o culoare specială, ne putem descurca cu ușurință. Imprimăm pe o țesătură de poliester care este țesută dens și i se încorporează un strat de poliuretan din interior, care asigură impermeabilizarea 100% a prelatelor. Întregul proces începe cu vizualizarea imprimării. Vom pregăti o vizualizare 2D conform cerințelor dumneavoastră. După ce am convenit asupra celor mai mici detalii, am aprobat vizualizarea și primim plata, începem producția printului.

Imprimăm fundalurile pe hârtie de transfer și transferăm cerneala pe țesătura albă sub presiune și temperatură ridicată. Aceasta este imprimarea prin sublimare. Următorul pas este tăierea țesăturii, pe care o măsurăm după mărime și apoi o coasem. Imprimăm prin sublimare doar o parte a materialului, cealaltă parte rămâne neimprimată. Avantajele cheie ale imprimării prin sublimare sunt: ​​posibilitatea utilizării oricărei culori, durata lungă de viață a culorii imprimate în material, saturația culorii, rezultatul perfect. Materiale grafice

Rezultatul tipăririi este cel mai influențat de calitatea materialelor grafice. Cel mai potrivit format este ce fișier este în vector. Dacă nu aveți o astfel de grafică, trimiteți-ne ceea ce aveți și o vom converti la calitatea cerută. Dacă este o imagine grafică, rezoluția înaltă a fotografiei este necesară pentru a obține un rezultat perfect. Fotografiile sau imaginile cu rezoluție scăzută devin neclare atunci când sunt mărite (la dimensiunea uriașă a cortului) și acest lucru reduce potențialul publicitar al cortului. De asemenea, am creat modele de statut pe care vi le vom trimite la cerere. Puteți adăuga grafice la șablon și ne trimiteți materialele pregătite în acest fel. Acest lucru va accelera procesul de producție.

Timp de producție și preț de imprimare

Deoarece realizăm cortul individual pentru dvs., timpul de producție este mai lung. În medie, vom produce un cort cu imprimare de la 1 până la 3 săptămâni lucrătoare după primirea plății și aprobarea vizualizării finale, pe care vi-l vom trimite spre aprobare înainte de a începe producția. Prețul imprimării nu este afectat de dimensiunea graficului. Puteți calcula cu ușurință prețul în pagina de mai sus, doar faceți clic pe configuratorul de articole și suma rezultată va fi calculată pentru dvs. Pretul peretelui este acelasi indiferent daca imprimam 1x1m sau tot peretele, de exemplu 2x6m. De asemenea, imprimăm pereții și acoperișul de la o margine la alta, iar prețul nu este afectat de cantitatea de cerneală folosită. 


Pozele sunt ilustrative!