Ieșiți din umbră

Corturi publicitare cu imprimare personalizată sunt una dintre cele mai eficiente modalități de promovare a afacerii dvs. în timpul evenimentelor exterioare sau expozițiilor.

Ne ocupăm de imprimarea corturi publicitare de mulți ani.

Din experiență știm că un cort cu grafică atrage de mai multe ori mai mulți clienți.


Imprimare integrală sau logo discret

Lucrăm doar cu cele mai calitative folii și culori de pe piață. Realizăm două tipuri de imprimare: imprimare cu căldură și imprimare sublimatică. Putem imprima fiecare centimetru al pânzei de pe cort.
Livrarea rapidă este prioritatea noastră

Realizăm imprimarea cu adevărat rapidă. După primirea materialelor grafice și aprobarea vizualizării, începem producția imediat. Adesea, clienții presează termenele pentru evenimente sau expoziții. Facem tot posibilul pentru ca totul să fie livrat și produs la timp și conform așteptărilor. În prezentarea perfectă se ascunde succesul fiecărui comerciant. Lucrăm la capacitate maximă pentru a vă promova cu succes cu un cort promo de la noi.


Stațiile noastre devin partenerii voștri

Producem stații în diferite variante, dar au în comun faptul că sunt profesionale, se pliază rapid și sunt rezistente. 

Un cort de marcă BRIMO se mândrește cu durata lungă de viață a materialului și a construcției. Ne stăm în spatele produsului nostru, așa că aveți o garanție de 5 ani pentru cort. 
Nelimitată în colorare, reclama pe cort

Imprimarea cu căldură funcționează astfel: logo-ul sau textul dvs. se taie din folie și, cu ajutorul presei termice, se aplică direct pe pânza cortului. Avem disponibile 16 culori diferite de folie. În cazul în care logo-ul dvs. are mai multe culori, logo-ul este tipărit pe o imprimantă profesională pe folie albă, se taie și apoi se aplică pe pânza cortului.

În cazul imprimării cu căldură, prețul depinde de cantitatea de folie consumată. Pentru a vă calcula rapid prețul în program, avem nevoie să creăm o vizualizare 2D pe baza formularului completat mai sus.


BRIMO® producător de top al corturilor publicitare

Corturile promoționale sunt un mijloc excelent pentru o expoziție portabilă în aer liber pentru afacerea dvs.

Cortul poate fi instalat și pregătit pentru utilizare în câteva minute, fără unelte.


Aspectul actual al corturilor se datorează clienților noștri.

Datorită feedback-ului, continuăm să îmbunătățim și să perfeționăm corturile BRIMO, pentru a ne menține liderii pe piață. Rezistența, durabilitatea, manipularea simplă și accesibilitatea financiară sunt principalele noastre puncte pe care le punem accentul în producția corturilor publicitare.