Corturi publicitare 4x8m

Premium Corturi de Aluminiu
8 797 Lei TVA inclus | În stoc imediat: | Vânzare

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.

Pentru o ofertă de preț pentru imprimarea în cort, completați forma

- 5 ani garanție pentru consumator
- Gratuit: 12 știfturi de ancorare, manșon pentru structură, 3 pereți plini
- Piese de schimb și service de construcții gratuit!

 

Cel mai mare și mai puternic cort de nuntă pormo 4x8m din oferta noastră oferă până la o suprafață incredibilă de 32 m2 acoperită în câteva secunde. Acest cort imens de nunta este cel mai cautat in lumea cateringului. Organizarea banchetelor în aer liber se descurcă perfect cu un cort de calitate premium. Cortul te va proteja in orice vreme.

   

  Protecție în orice vreme, la propriu. Prelata de poliester de calitate creeaza o umbra perfecta sub cort. Este rezistent la apa, in lunile de iarna il puteti incalzi sub cort cu incalzitoare de terasa. Cortul imens este conceput pentru toate evenimentele culturale, sociale, sportive și corporative. Poate fi folosit pentru orice. curățarea prelatelor este ușoară, este suficientă apă curată. Este important să depozitați prelatele uscate.

    

   Puteți alege chiar aspectul și culoarea cortului din oferta noastră. Pentru a închide complet cortul, este posibil să folosiți al patrulea perete pe care aveți o ușă și o fereastră. Fiecare perete este atașat separat de foaia acoperișului cu un dispozitiv de fixare Velcro de 5 cm lățime. Cei de-a patra pereți sunt, desigur, disponibili în culoarea cortului. Pachetul de bază conține 3 pereți plini.

     

    Greutatea acestui satn este de aproximativ 100 kg. Profilele de aluminiu ranforsate formează baza cortului. Cortul stă pe șase picioare robuste în formă de hexagon. Nu sunt necesare instrumente pentru a dezasambla structura. O singură persoană o poate face singură, în ciuda dimensiunii mari. Piesele de conectare sunt înlocuibile, precum și fiecare piesă, datorită conexiunilor cu șuruburi.

      

     Condițiile meteo extreme, ploile abundente, gerul rece și chiar soarele fierbinte nu vă vor sta în cale cu cortul de nuntă premium pormo 4x8m. Este facut pentru orice vreme. Rezistă la forța vântului de până la 70 km/h. Este vârful pieței. Construcția masivă are cele mai puternice componente de conectare care sunt rezistente la impact și crăpare.


     Evaluarea clienţilor

     54 evaluare, 5/5

     Parametri

     • Corturi publicitare 4x8m, model premium din aluminiu pentru utilizare intensivă cu forța vântului de până la 70 km/h!
     • Pachet: acoperiș, structură, 3 pereți detașabili separat, prindere cu fermoar din nailon + 12 știfturi de ancorare și un manșon de protecție (fără imprimare).
     • Cortul poate fi imprimat prin sublimare sau folii de călcat. Pentru mai multe informații la secțiunea: tipărirea regulamentului
     • Cadru: profile din aluminiu cu o grosime internă de 1,8 mm și mai mult.
     • Acoperișul și pereții sunt izolați.
     • Timpul pentru ridicarea și dezasamblarea standului de către 1-2 persoane este de doar 40 de secunde!
     • Dimensiunile cortului pliat 200x60x35cm.
     • Planul de etaj al cortului: 400x800cm (32 m²)
     • Tavan reglabil pe înălțime: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 205 cm.
     • Greutate 92 kg.