Corturi Expozitionale Personalizate 4x6m

Premium Corturi de Aluminiu
7 197 Lei TVA inclus | În stoc imediat: | Vânzare

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.

Pentru o ofertă de preț pentru imprimarea în cort, completați forma

- 5 ani garanție pentru consumator
- Gratuit: 8 știfturi de ancorare, manșon pentru structură, 3 pereți plini
- Piese de schimb și service de construcții gratuit!

 

Piețele sau expozițiile sunt un loc minunat pentru a vă face marca vizibilă și pentru a crește vânzările de mărfuri. Corturile publicitare 4x6m creează un spațiu mobil pentru fiecare ocazie. Alegand un cort potrivit, iti prezinti produsele si serviciile intr-un mediu atractiv si atractiv. Este esențial să faci o impresie bună și să creezi atmosfera perfectă de care tu și oaspeții tăi îți vei aminti cu drag. În lunile de vară și iarnă, cortul publicitar vă va fi marele ajutor.

   

  Cortul de expoziție este conceput pentru a proteja împotriva influențelor meteorologice și oferă spațiu optim pentru tine și clienții tăi. Țesătura Oxford de poliester impermeabilă de înaltă calitate are un strat de PVC pe interior de culoarea pânzei. Folosind tabla de acoperiș și pereții laterali, obțineți locul perfect, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la prezentările în aer liber.

    

   O selecție atractivă de culori și accesorii vă va permite să creați un aspect unic și fermecător la expoziții. De asemenea, puteți regla aspectul cortului individual, în funcție de dorințele dumneavoastră. Realizam printuri publicitare pe corturi. Doar trimite-ne grafica și ne vom ocupa de tot. Designul grafic vă va fi trimis în termen de o zi, gratuit. Poti adapta perfect cortul la natura afacerii tale.

     

    În ciuda greutății reduse, construcția din aluminiu este foarte stabilă. Prin creșterea grosimii profilelor interne s-a obținut o stabilitate perfectă și o rezistență structurală ridicată. Avantajul este manevrarea rapidă. Datorită sistemului de foarfece, asamblarea și dezasamblarea nu sunt deloc dificile. Un maxim de două persoane este suficient pentru a monta cortul. Fiecare parte este înșurubat.

      

     Prezentarea exterioară combină pericolul condițiilor meteo, furtunile imprevizibile în zilele toride de vară sau înghețul și zăpada iarna. Construcția este solidă și de înaltă calitate. Este realizat din aluminiu anodizat. Grosimea interioară de la 1,8 mm asigură stabilitate și durabilitate în condiții meteorologice mai solicitante. Poate rezista la forța vântului de până la 70 km/h


     Evaluarea clienţilor

     62 evaluare, 5/5

     Parametri

     • Cort promoțional 4x6m, model premium din aluminiu pentru utilizare intensivă cu forța vântului de până la 70 km/h!
     • Pachet: acoperiș, structură, 3 pereți detașabili separat, prindere cu fermoar din nailon + 8 știfturi de ancorare și un manșon de protecție (fără imprimare).
     • Cortul poate fi imprimat prin sublimare sau folii de călcat. Pentru mai multe informații la secțiunea: tipărirea regulamentului
     • Cadru: profile din aluminiu cu o grosime internă de 1,8 mm și mai mult.
     • Acoperișul și pereții sunt izolați.
     • Timpul pentru ridicarea și dezasamblarea standului de către 1-2 persoane este de doar 40 de secunde!
     • Dimensiuni cort pliat 200x55x35cm.
     • Planul de etaj al cortului: 400x600cm (24 m²)
     • Tavan reglabil pe înălțime: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 205 cm.
     • Greutate 71 kg.