Cort publicitar 4x4m

Premium Corturi de Aluminiu
4 697 Lei TVA inclus | În stoc imediat: | Vânzare

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.

Pentru o ofertă de preț pentru imprimarea în cort, completați forma

- 5 ani garanție pentru consumator
- Gratuit: 8 știfturi de ancorare, manșon pentru structură, 3 pereți plini
- Piese de schimb și service de construcții gratuit!

 

Te gândești cum să crești vânzările companiei tale? Concentrarea pe marketing este cel mai important pas către succes. Știm că scopul afacerii nu este doar acela de a obține un client, ci și de a-i păstra. Prin urmare, marketingul și inovația sunt foarte importante în companie. O reclamă bună este una dintre cele mai importante sarcini ale unei afaceri de succes. Vă oferim un cort de expoziție de 4x4m pentru o prezentare reușită a companiei. Pânzele sunt cusute din țesătură plyeser foarte rezistentă.

   

  Impermeabilitatea și rezistența țesăturii acoperișului, precum și a pereților laterali, este cheia unui cort perfect. Am proiectat corturi premium cu dimensiuni de 4x4m, astfel încât să poată fi pliate și desfăcute cu ușurință oriunde doriți să creați un acoperiș. De asemenea, rezistă bine la condițiile meteorologice. Rezistența la radiațiile UV este un lucru firesc pentru fiecare prelata. Stratul din PVC garantează o ecranare perfectă, iar cusătura cu bandă este o garanție a impermeabilității.

    

   Puteți adapta șapte culori diferite de prelate la bunurile vândute sau la culorile mărcii dvs. In scop de vanzare va recomandam urmatoarele culori: bej, alb, negru. Sub aceste culori, culoarea mărfurilor nu este distorsionată, ceea ce este cauzat de lumina soarelui. Vom fi bucuroși să vă imprimăm cortul cu grafica dvs. în doar câteva zile. Veți primi astfel un cort cu reclamă care va fi vizibilă în mulțimea expozanților.

     

    Construcția cortului este în foarfecă, desfășurarea este rapidă datorită acestui mecanism. În stare pliată, înălțimea structurii este de 2 metri. Întregul cort stă pe picioare hexagonale groase. Ancorarea este importantă, chiar și cel mai greu și mai scump cort trebuie ancorat.

      

     Puterea vântului de până la 70 km/h nu va fi o problemă pentru acest model premium de cort promoțional. Am făcut-o pentru condiții extreme. Cu siguranță veți aprecia stabilitatea sa solidă pe vreme nefavorabilă. Cortul nu se va mișca în rafale de vânt și poate rezista la ploi abundente. În lunile de iarnă este posibilă și utilizarea cortului, chiar și cortul putând fi încălzit cu încălzitoare de terasă.


     Evaluarea clienţilor

     68 evaluare, 4.9/5

     Parametri

     • Cort publicitar 4x4m, model premium din aluminiu pentru utilizare intensivă cu forța vântului de până la 70 km/h!
     • Pachet: acoperiș, structură, 3 pereți detașabili separat, prindere cu fermoar din nailon + 8 știfturi de ancorare și un manșon de protecție (fără imprimare).
     • Cortul poate fi imprimat prin sublimare sau folii de călcat. Pentru mai multe informații la secțiunea: tipărirea regulamentului
     • Cadru: profile din aluminiu cu o grosime internă de 1,8 mm și mai mult.
     • Acoperișul și pereții sunt izolați.
     • Timpul pentru ridicarea și dezasamblarea standului de către 1-2 persoane este de doar 40 de secunde!
     • Dimensiuni cort pliat 200x35x35cm.
     • Planul de etaj al cortului: 400x400cm (16 m²)
     • Tavan reglabil pe înălțime: 4 niveluri de înălțime 175, 185, 195, 205 cm.
     • Greutate 56 kg.