Scaun pliabil

Mese și bănci
de la 497 Lei TVA inclus | În stoc imediat: | Vânzare

5 ani garanție pentru consumator

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.

Înainte de a cumpăra un scaun pliant, trebuie să decideți în funcție de mai mulți factori. Cei mai importanți factori sunt confortul și durabilitatea. Ar trebui să puteți sta pe un scaun pentru perioade lungi de timp, fără a fi victima unei dureri inconfortabile. Atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție și calității, deoarece scaunul nu este cumpărat timp de unul sau doi ani.


Scaunele pliabile de înaltă calitate sunt concepute pentru a rezista la o capacitate mare de încărcare de până la 130 kg fără defecțiuni. Mecanismul de desfasurare bine gandit permite desfacerea scaunului in 10 secunde. E foarte simplu. Din punct de vedere practic, ne-am gandit cand nu se foloseste scaunul astfel incat sa ocupe un spatiu minim. Scaunele pot fi stivuite unul peste altul. Datorită economisirii spațiului de depozitare, chiar și un număr mare de scaune nu va fi o problemă de transportat acolo unde aveți nevoie de ele. Este bine să ai acasă câteva bucăți de scaune pliante în rezervă, nu știi niciodată cine va veni în vizită. Veți fi cu un pas înainte și veți așeza fiecare oaspete confortabil.


Scaunele pliabile „flexibile” sunt formate dintr-un scaun și un spătar. Sunt fabricate din plastic HDPE de înaltă calitate, care are o formă ergonomică pe scaun. Structura scaunului este din oțel cu un strat de pulbere gri. Vopseaua protejeaza piesele metalice de rugina si sunt rezistenta si la zgarieturi. Curățarea scaunului este ușoară. Un agent de curățare obișnuit care se găsește în fiecare gospodărie va fi suficient pentru tine. Greutatea scaunului este confortabilă, lucru pe care îl veți aprecia în timpul transportului sau a plierii și desfacerilor frecvente. Există un mâner practic pe spătarul scaunului pentru o mișcare comodă.

Desfasurare rapida, intretinere si transport usor, utilizare versatila, acestea sunt punctele principale care caracterizeaza scaunul nostru pliabil. Este printre produsele căutate și populare. În timpul producției, am acordat atenție calității și prețului. Încercăm întotdeauna să oferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț. Culoarea scaunului este albă, iar structura este gri închis. Această combinație elegantă de culori este potrivită pentru orice spațiu pentru orice eveniment.

Evaluarea clienţilor

65 evaluare, 4.8/5

Parametri

  • Capacitatea de încărcare a scaunului este de 130 kg.
  • Plasticul nu își schimbă culoarea sau rezistența sub influența soarelui.
  • Lungime: 51 cm
    Latime: 47 cm
    Inaltime: 87 cm
  • Inaltime sezut: 44 cm
  • Scaunele sunt rezistente la intemperii.
  • Structura lăcuită poate susține multă greutate și este incomparabil mai bună decât alte scaune din plastic.