Masa de bar

Mese și bănci
de la 397 Lei TVA inclus | În stoc imediat: | Vânzare

Acest produs îl putem preda curierului la ora 13:00, care de obicei îl livrează în 2 zile. Valabil de luni până vineri.

Masa pliabila din plastic cu blat rotund 80cm / 60cm este realizata din plastic HDPE foarte rezistent, care nu ingalbeneste. Avantajul acestei mese de bar rabatabile este ca se desfasoara in cateva secunde, rezistenta si stabilitate deosebite.

Mesele noastre de bar rabatabile sunt ideale pentru a crea o statie pentru ospatari si chelnerite, dar le puteti folosi si pentru gustari si aperitive sau pentru a expune cocktail-uri sau bauturi gata preparate. După evenimente, mesele pot fi pliate economic, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu. Se remarcă prin capacitate portantă mare. Dacă aveți nevoie de puțină suprafață suplimentară, această masă pliabilă înaltă este alegerea perfectă. Este o alegere convenabilă atunci când trebuie să așezați mesele pentru evenimente speciale, grătar pe terasă sau dacă serviți băuturi răcoritoare lângă piscină. Mesele de bar adaugă eleganță oricărui eveniment și lasă o impresie de clasă.


După cum am menționat deja, desfășurarea rapidă și depozitarea economică nu sunt singurele avantaje ale acestui tabel. Tratamentul special al suprafeței mesei garantează o curățare ușoară. Plasticul HDPE solid care formează blatul mesei are proprietăți neprețuite. Pentru curățare, este suficient să folosiți agenți de curățare obișnuiți care se găsesc și în casa dvs. Masa este destinată utilizării în săli de banchet, centre de congrese și târguri.

După cum știm deja, o masă bystro pliabilă nu poate lipsi la niciun eveniment formal sau informal. Va oferi spațiului un nivel ridicat. Utilizarea sa este versatilă chiar și iarna. Proprietățile mesei nu vor fi deteriorate nici măcar de temperaturi sub zero. Mesele sunt foarte populare și la piețele de Crăciun, unde vizitatorii se pot bucura de bucătăria tradițională. Acesta servește ca loc pentru consumul de alimente și băuturi, dar și pentru servirea pâinii prăjite. Aspectul elegant al mesei se încadrează în orice concept.


Evaluarea clienţilor

48 evaluare, 4.9/5

Parametri

  • Mese din plastic cu blat din polietilena rezistenta stabilizata la UV (HDPE), care nu isi modifica proprietatile.
  • Picioarele sunt din oțel și se pliază când sunt pliate.
  • Dimensiuni: diametru 80 cm / 60 cm, inaltime 110 cm
  • Masa de bar este ușor de asamblat sau dezasamblat în câteva secunde fără unelte sau instrucțiuni.
  • După asamblare, mesele de bistro pot fi stivuite una peste alta și nu ocupă aproape deloc spațiu